Limited edition - de koksbuis van Chef van het Jaar

Nu bieden we exclusief de mogelijkheid om de speciaal ontworpen 'Chef van het Jaar jas 1110/1111' tegen een zeer gunstige prijs voor te bestellen! Reserveer vandaag nog jouw limited edition jas!

Beperkte editie - Alleen beschikbaar in oktober

Plaats vandaag nog uw bestelling. De laatste besteldag is 27/10. We maken de bestelde jassen vervolgens exclusief op maat, dus zorg ervoor dat u uw unieke exemplaar veiligstelt!

De Jubileumjas - een eerbetoon aan Chef van het Jaar 40 jaar

Kies of u het jubileumlogo van Årets Kock 40 jaar kosteloos op de rechtermouw geborduurd wilt hebben.

Een jas met unieke details en stof met een hoge stretchbaarheid

De speciaal ontworpen jas heeft duurzame, zeer rekbare stof en bevat ook Segers Green - een milieuvriendelijk materiaal. Wasbaar op 85 graden Celsius.

Finalisten van dit jaar

Desirée Jaks

"Ik wil de mogelijkheid hebben om een zwaardere stem te hebben in de ontwikkeling van de branche, waar we duurzaam kunnen werken langs de hele keten en de branche aantrekkelijker kunnen maken voor nieuwe generaties."

Henric Herbertsson

"Winnaar worden en de titel Chef van het Jaar dragen is iets waar ik altijd van gedroomd heb!"

Oskar Persson

"Ik wil winnen om mezelf te ontwikkelen, en in de toekomst wil ik betrokken zijn bij het vooruitstuwen van de competitie vanuit de andere kant van de keuken."

Christian Siberg

"Chef van het Jaar is een geweldig platform en maakt het mogelijk om de kans te krijgen om de Zweedse gastronomie op te leiden en te beïnvloeden."

Marcus Bremdal

"Ik heb altijd al zin gehad om mijn eigen restaurant te openen en geloof dat een overwinning in Chef van het Jaar mij de juiste kans kan bieden om deze droom te verwezenlijken. Een overwinning in Chef van het Jaar zou alles voor me betekenen."

Markus Pettersson

"Deelnemen aan Chef van het Jaar is iets wat ik altijd al heb willen doen. Gedurende mijn hele carrière heb ik nooit deelgenomen aan koken. Nu voel ik dat het tijd is om mezelf uit te dagen, mijn horizon te verbreden en te zien of deelnemen toch iets voor mij is!"

Luqaz Ottosson

"Ik volg Chef van het Jaar al sinds ik een kind was en heb het altijd een opwindende en inspirerende competitie gevonden die ik graag ooit zou willen winnen."

Louise Johansson

"Ik wil winnen omdat ik van koken houd. Het is leuk om te groeien door Chef van het Jaar en na twee eerdere deelnames ben ik extreem enthousiast om Chef van het Jaar 2023 te winnen.""