Kocken Hans van Wolde fokuserar på att noggrant förbereda en maträtt, bredvid en bild av hans signaturrätt vackert presenterad på en keramiktallrik, och ett porträtt där han visar sin passion för matlagning.

Hans van Wolde

- Eigenaar en chef kok van Brut 172

Een spectaculair, geruchtmakend en indrukwekkend restaurant in Scandinavische stijl. Het restaurant is gelegen in het prachtige heuvellandschap van het limburgse dorpje Reymerstok, kort bij Maastricht, op 172 meter boven zeeniveau. Hans staat bekend als een wereld kok, smaakkunstenaar van Limburg en ver daarbuiten; een perfectionist met veel lef....


Hans over Segers

,,Ik was op zoek naar een ander soort bedrijfskleding. Mooie kleren in een Scandinavische stijl, zonder te veel gedoe en gehannes. Kleren die wel kwalitatief zijn en echt heel lekker zitten, maar niet hetzelfde als de rest van de Nederlandse gastronomie. Niet zo makkelijk, want er zijn niet veel Zweedse leveranciers van bedrijfskleding in Nederland. Uiteindelijk vond ik Segers. Zij zijn enorm flexibel in stoffen, maten en design en de kleren gaan lang mee.”