ZES EENHEDEN. ÉÉN EIGENAAR.

Met Segers hebt u van begin tot eind alles onder controle. We hebben onze eigen productiefaciliteiten in Oekraïne en Pakistan, met een magazijn en logistiek in Estland. Het juiste kledingstuk op het juiste moment, op een eerlijke manier geproduceerd. De kwaliteits- en productiecontrole vindt plaats vanuit het hoofdkantoor in Borås.

90% van het assortiment van Segers wordt door ons eigen personeel gefabriceerd. Segers heeft al vroeg verantwoordelijkheid genomen voor goede arbeidsomstandigheden bij onze productie. Onze eigen gedragscode was al jaren een vanzelfsprekend onderdeel van Segers, waarin we werkten aan het garanderen van gezonde arbeidsvoorwaarden in onze fabrieken en bij onze leveranciers.

We zijn al jaren eigenaar van eigen productieunits in Oekraïne, Estland en sinds een paar jaar ook een unit in Pakistan, zodat we overal controle over hebben. Als klant kunt u altijd onze fabrieken bezoeken om te bekijken hoe we met het milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid omgaan. We hebben meerdere bezoekers mogen ontvangen; klanten, leveranciers en externe bedrijven en organisaties zoals JICA (Japanese International Corporation Agency), dat ons meerdere keren heeft bezocht. JICA is bijzonder onder de indruk van de manier waarop we met gendervraagstukken omgaan en heeft Segers Pakistan gepresenteerd op zijn seminar in Japan in september 2019.

Segers heeft bijvoorbeeld één van de weinige vrouwelijke kleermakers van Pakistan in dienst. De werknemers van Segers hebben o.a. recht op lichte, hygiënische werkruimtes met goede verwarming en ventilatie. Ze hebben recht op loon, zelfs als er niet genoeg orders zijn. De werktijden zijn conform de wetgeving in de verschillende landen, iedereen krijgt betaald voor overwerk, ontvangt vakantiedagen, bouwt pensioen op en is verzekerd. Segers neemt ook verantwoordelijkheid voor het helpen van de lokale bevolking buiten de normale werkomgeving. Er zijn allerlei bijdragen geleverd, van het kopen van defibrillators voor ziekenhuizen en materialen voor scholen tot het sponsoren van de lokale muziekschool bij onze fabriek in Oekraïne.

Hoofdkantoor

Het hoofdkantoor is gevestigd in Boras met verkoop, productontwikkeling, IT, financiën, marketing en designafdeling.

Oekraïne - productielocatie

Productielocatie van Segers sinds 2003. Heeft een capaciteit van zo'n 375.000 kledingstukken per jaar. Om de veertien dagen leveringen aan ons magazijn.

Pakistan - productielocatie

Productielocatie van Segers sinds 2016. Heeft een capaciteit van maximaal 750.000 kledingstukken per jaar. Ongeveer een keer per maand leveringen aan ons magazijn
(bij volledige capaciteit).

Estland - Verkoopkantoor

Verkoopkantoren gericht op Estland, Letland, Litouwen en Polen.

Estland - magazijn, logistiek en verwerking

Productieplanning en logistiek centrum. In Estland worden ook kledinglogo's, maatwerk, borduring en transfers verzorgd, er worden kledingstukken in elkaar gezet en monsters geproduceerd.

Se vårt breda färgutbud bland våra vårdplagg

Benelux B.V.

Verkoopkantoor in Nederland.