Förädla din kockrock med Namnbrodyr

Schort of koksbuis met borduring

Ben je op zoek naar een koksbuis met een naam borduring, borduring van een vlag of een logo?
Nu kan je eenvoudig kledingstukken met borduring bestellen. Kies voor een naam borduring uit 6 verschillende lettertypes en 10 verschillende garen kleuren of 10 van de meest bekende vlaggen in Europa.

Formaat

Voor een naam borduring op een buis, overhemd of polo is de hoogte van hoofdletters 8 mm. Voor een naam borduring op een schort is de hoogte van hoofdletters 16 mm. De grootst mogelijke naam borduring is 9 cm op borsthoogte en 12 cm op schorten. Bij sommige kledingstukken kan dit afwijken.

Stijlen / lettertypes

Naam borduring, functie en/of bedrijfsnaam. Kies uit 6 verschillende letter types. Brush Script, Designer New, Script Grande, Block Light, Block, Goudy Bold New.

Garen kleuren

We hebben een selectie gemaakt van de 10 meest voorkomende garen kleuren bij een naam borduring. Momenteel kunnen we geen andere kleuropties aanbieden. Bij het borduren van een logo is er een grote keuze aan kleuren.

Naam borduring

Verfijn je kledingstuk door je naam, functie en/of bedrijfsnaam te borduren. Je kan maximaal 3 rijen met 20 tekens op elke regel borduren. Er kunnen echter enkele afwijkingen optreden, zoals bij kinderbuizen of damesbuizen in kleine maten.

Borduring van een vlag

Kies uit de 10 meest voorkomende vlaggen om op de kraag van je koksbuis te borduren. Wil je een andere vlag? Neem contact met ons op en we kijken wat we beschikbaar hebben in ons borduur assortiment. Als de vlagoptie niet beschikbaar is in de pop-up voor borduren op de kraag, is het niet geschikt om te borduren vanwege maat, vorm of materiaal.

Borduring van een logo

Voor het borduren van het bedrijfslogo aanvaarden wij enkel gevectoriseerde bestanden (EPS of AI). Om een borduurkaart voor het logo (per formaat) te ontwikkelen berekenen wij éénmalige instelkosten. Vervolgens matchen we uw bedrijfslogo met onze actuele garen kleuren. Houd er rekening mee dat kleine details of ingewikkelde vormen niet geschikt zijn om te borduren. Onder constructie.