Stil, flexibilitet och hållbarhet i fokus

Stijl, flexibiliteit en duurzaamheid staan centraal

De kleding van Segers is ontworpen voor de chefs van de toekomst, met de nadruk op stijl, flexibiliteit en duurzaamheid.


De vraag naar uniseks kleding is sterk, maar het is nu tijd om een uniek en vrouwelijk product aan te bieden binnen de restaurantindustrie.

Geïnspireerd door chefs die van mening zijn dat een jurk een onderschat kledingstuk is, is er een innovatieve oplossing tot leven gekomen - een stretch koksjurk. Deze nieuwe toevoeging aan het assortiment kleding voor koks is gecreëerd met een minimalistische uitstraling, met nadruk op pasvorm en mobiliteit.

Om een stijlvolle en comfortabele koksjurk te bereiken, heeft de keuze van materialen een cruciale rol gespeeld. Stretchpanelen zijn geïntegreerd om een goede pasvorm en verhoogde flexibiliteit te garanderen.

Tegelijkertijd is er rekening gehouden met milieukwesties door de keuze van stof met traceerbare gerecyclede polyester en Refibra, een lyocell-vezel gemaakt van katoenafval en houtsnippers. Deze combinatie resulteert in een koel en comfortabel materiaal met een mooie val zonder dat dit ten koste gaat van de duurzaamheid.

Om aan verschillende voorkeuren en behoeften te voldoen, is ook een uniseks model van het koksjack ontwikkeld. Het koksjack volgt dezelfde gedachtegang als de koksjurk en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die de voorkeur geven aan werken in een traditioneel koksjack. Net als de jurk is het koksjack gemaakt van hetzelfde rekbare materiaal met nadruk op mobiliteit.

Beide van deze producten zijn ontworpen met oog voor uiterlijk, comfort en duurzaamheid, en ze bevatten ook een reeks belangrijke functies die zijn aangevraagd door professionals in de restaurantindustrie. Er is een lus aan de hals geïntegreerd voor eenvoudige bevestiging van een schort, terwijl er een pennenzak op de mouw is geplaatst voor gemakkelijke toegang tot pennen of andere kleine gereedschappen. Daarnaast heeft de koksjurk een praktische handdoeklus om een handdoek bij de hand te hebben wanneer dat nodig is. De jurk heeft ook praktische zijzakken.

Het is duidelijk dat deze nieuwe kleding voor koks zich niet alleen richt op het verbeteren van de functionaliteit en mobiliteit van koks, maar ook op het bevorderen van inclusie en het tegemoetkomen aan verschillende voorkeuren binnen het beroep. Door zowel een koksjurk als een uniseks model van het koksjack in stretchmateriaal aan te bieden, bieden we zowel vrouwen als mannen de mogelijkheid om kleding te kiezen die past bij hun persoonlijke stijl en werkvereisten.

Deze innovatieve onderneming in kleding voor koks is een bewijs van de toewijding van de branche om zich te vernieuwen en aan te passen aan veranderende behoeften en voorkeuren. Met materiaalkeuzes die rekening houden met het milieu en functionele details die het werkproces vergemakkelijken, is het duidelijk dat kleding voor koks niet alleen draait om uiterlijk, maar ook om het creëren van een comfortabele en praktische werkomgeving voor professionals in de restaurantindustrie.